1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri tamamlanıyor
Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri tamamlanıyor

Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri tamamlanıyor

Pazar Belediyesi tarafından Ocak Mahallesi sahil mevkiinde yapımına başlanan sosyal tesisler, Rize Mimarisi ile şekillenmeye başladı. Başkan Ahmet Basa burada yapılacak tesis ve ek inşaat hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri Ocak Mahallesi Sahil Mevkiinde Rize Mimarisine uygun proje ile devam ediyor.

sos1.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa inşaat sahasında Pazar53 muhabiri Cengiz Yıldırım’a açıklamalarda bulundu.

sos2.jpg

Başkan Basa, sosyal tesislerin kısa sürede tamamlanarak yöre halkının hizmetine sunulacağını ifade ederek, “Daha önceki proje ve taahhütlerimiz içinde olan sosyal tesislerimizi nasip oldu inşaatına başladık ve hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yakın zamanda bitireceğiz. Tünel üzerinde de bu tarz bir tesis düşündük fakat hukuki nedenlerden dolayı başlayamadık.  Burası daha kolay olduğundan başladık. Burayı bitirdiğimizde orada da aynı benzer bir sosyal tesisi söz verdiğimiz gibi bitireceğiz.  800 metrekare alana sahip bir tesis burası. 400 kişi kapasiteli. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte gelerek faydalanacağı sosyal bir tesis olacak burası. Eski Rize mimarisine benzetmeye çalıştık. Görüntüsü ile Pazar’ımıza yakışacak güzel bir tesis olacak. Bu bitince de tünelimizin üzerinde 8 bin metrekare alanda inşallah buna benzer bir sosyal tesis ile çocuk parkının bulunacağı yeni bir sosyal tesisi yapacağız.” dedi.

sosy3.jpg

Başkan Basa, sosyal tesislerin bitişiğinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca ürettiği eserlerin sergilenip satışının yapılacağı yine Rize Mimarisine uygun bir yer de inşa edeceklerini sözlerine ekleyerek, “Yine burada Halk Eğitim Merkezindeki el emeği göz nuru harcanarak yapılan ürünlerin satışı ve sergisi için 100-150 metrekare Rize mimarisine uygun görselde güzel bir yer açacağız. Konum olarak güzel bir yerde ve cep bulunan bir alanda bu imalatı yapıyoruz. Burada rahatlıkla vatandaşlarımız durup bu ürünlere bakacak ve alışverişlerini yapabilecekler. Pazar’ımızda Halk Eğitim Merkezimiz çok geniş bir kapasite ile çalışıyor. Hemen her evdeki bayan kardeşlerimiz Halk Eğitim merkezinde bulunuyor. Onların el emeği ürünleri burada en iyi şekilde sergilenip satışa sunulacak. Bizden özellikle bu konuda istekte bulunmuştular. Biz de bu isteklerine kayıtsız kalmadık ve buradaki sosyal tesisimizin bitişiğinde güzel bir yer açacağız. Sayın Kaymakamımızla birlikte Rize Mimarisine uygunluğu noktasında da anlaştık ve 3-4 ayda bitirip hizmete sunacağız inşallah.  Çalışmalarımızda bizler büyük katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, Bakanımız Osman Aşkın Bak, Milletvekilimiz, Genel Merkez teşkilat başkan yardımcımız Muhammet Avcı beyefendi, teşkilatlarımız ve il başkanlığımıza çok çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

vid1.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum