1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi’nden yaz tıraşı
Pazar Belediyesi’nden yaz tıraşı

Pazar Belediyesi’nden yaz tıraşı

Baharın ardından yaz aylarına girilmesiyle, büyüyerek yollarda trafiği engelleyen ağaçlar Pazar Belediyesi ekipleri tarafından budanmaya başlandı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Belediyesi ekipleri tarafından özellikle şehir içi geçişlerde trafiği olumsuz yönde etkilediği tespit edilen ağaçlar tıraş edilirken çalışmaların belli bir program dâhilinde devam edeceği belirtildi. Pazar Belediyesinden alınan bilgiye göre park ve bahçelerle birlikte ilçe merkezindeki yeşil alanların korunması için başlatılan çalışmaların birkaç gün içerisinde tamamlanacağı belirtilirken ilçe halkının da yeşilin korunması anlamında azami dikkat göstermeleri istendi. Özellikle sorumsuz kişiler tarafından park ve bahçelerdeki ağaçların yakılıp kırıldığı, oturma yerlerinin tahrip edildiği belirtilerek bu konuda herkesin ihbar müesseseni kullanarak yetkililere destek vermeleri gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız