1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi’ne araç takviyesi
Pazar Belediyesi’ne araç takviyesi

Pazar Belediyesi’ne araç takviyesi

Pazar Belediyesi 110 bin YTL'ye yeni bir paletli ekskavatör satın aldı. Aracın özellikle Tomaslı Suyu projesinde büyük katkısı olacağı belirtildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Belediyesi araç parkını büyütüyor. Pazar Belediyesi Fen İşleri müdürlüğünün işlerinde kullanılmak üzere yeni bir paletli ekskavatör alındı.
Yeni iş makinesinin İller Bankası kanalıyla yapılan teşvikten faydalanılarak satın alındığını belirten Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, “Paletli ekskavatörün alınmasıyla büyük bir eksikliğimizi de gidermiş olduk. Özellikle Tomaslı’dan ilçeye getirecek olduğumuz su şebekesinin yapımında kullanacağız. Şimdiye kadar böyle bir iş makinemiz olmadığı için kiralama usulüyle çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Artık şimdi yeni aldığımız kendi iş makinemizle hizmetlerimize devam edeceğiz. İleriki günlerde sıkıntıların giderilmesi için araç parkını güçlendirmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum