1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi'nde Burak Yıldız 9. aday adayı oldu
Pazar Belediyesi'nde Burak Yıldız 9. aday adayı oldu

Pazar Belediyesi'nde Burak Yıldız 9. aday adayı oldu

AK Parti'den Pazar Belediye Başkan aday adaylığına 9. başvuruyu belediye meclis üyesi Burak Yıldız yaptı

A+A-

AK Parti'de aday adayları son gün bir bir başvurularını tamamlarken, Pazar Belediye Başkan aday adaylığına 9. başvuruyu Pazar Belediye Meclis Üyesi Burak Yıldız yaptı.

Yıldız, başvuru evraklarını AK Parti Pazar İlçe Başkanlığında Başkan Hamza Kandemir'e teslim etti.

Burak Yıldız yaptığı açıklamada, "26.10.1994 yılında Rize ili Pazar İlçesinde doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise hayatımı memleketimde tamamladım. Üniversite eğitimimi Lefke Avrupa Üniversitesi (Laü) Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Mimarlık İngilizce Bölümünde 2018 yılında tamamladım. 2018 Yılında mezun olduktan sonra İstanbul/Ataşehir de bir süre çalışıp Memleketime döndüm. Memleketime faydalı olmak hemşehrilerime hizmet için çıktığım bu yolda 2019 yerel seçimlerinde sizin takdirinizle belediye meclis üyesi oldum, şimdi 2024 Mart ayında olacak yerel seçimler için Belediye Başkan Aday Adaylığımı Açıklıyorum. Türkiye yüzyılının adı altında inşallah bu dönem pazarımızın yüzyılı  olacaktır. Pazarımız ihtiyacı doğrultusunda, Daha modern yapılar, daha modern yerleşim, sosyal alanlarıyla vizyonlu bir pazar için varım. Daha kaliteli ve güzel bir Pazarı Şehrimizde yaşayan herkes hak ediyor ve bunun için her daim çalışmaya hazırım.  Rabbim utandırmasın, muvaffak etsin. İş Deneyimi olarak, 2018 – 2019 yılları arasında İstanbul’ Mimarlık ofisinde Mimar olarak çalıştım. 2019 Yılında kendi ofisimi kurdum ve hala daha aktif olarak devam etmektedir.  Siyasi Çalışmalarım 2013-2018 yılında Kıbrıs’da Üniak Teşkilatlarında görev aldım. 2019 yerel seçimlerle beraber Belediye Meclis Üyesi olarak bulunduğum ilçede görev aldım. 2019 Yılında bir dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. 2023 Yılında Rize İl Gençlik Kollarında Yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım." dedi.
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum