1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediye'sinde örnek bağış
Pazar Belediye'sinde örnek bağış

Pazar Belediye'sinde örnek bağış

Pazar Belediyesi çalışanları, banka promosyonunu iş makinesi alınmasına katkı sağlamak için Belediyeye bıraktı ve alınan iş makinesi törenle hizmete girdi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Belediyesi kendi personelinin katkılarıyla, 102 bin YTL’ye mal olan iş makinesini törenle hizmete soktu.
Yeni iş makinesini kendi personellerinin yaptıkları maddi yardımlar ve belediye bütçesinden sağladıkları parayla aldıklarını belirten Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, “75 kişilik Personelimiz, promosyon bedelleri olan bin 80 YTL’yi belediyemize bağışladılar. Biz de Belediye bütçesinden 22 bin YTL ilave ederek Kırma sistemi dahil olmak üzere102 YTL’ye kazıcı ve yükleyici yeni araç satın alarak araç parkımıza ilave ettik." dedi

Araçların yeni projelerin önünü de açacağını ifade eden Hatırnaz, "Bu araçlarımız ile Pazar halkına sunacağımız yeni hizmetlerin mutluluğunu yaşayacağız. Bugüne kadar hizmet etme noktasında en iyisini yapmaya çalıştık, bundan sonra da en iyisini yapmak için gayret göstereceğiz. Böyle bir özveride bulunarak promosyon paralarını Belediyemize bağışlayan tüm personelime katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum