1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesinden minik bir istek
Pazar Belediyesinden minik bir istek

Pazar Belediyesinden minik bir istek

Pazar Haberal Ortaokulu öğrencileri, çevre duyarlılığıyla ilgili yazdıkları mektubu, makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Ahmet Basa'ya teslim ettiler. İşte o mektup:

A+A-

Pazar Haberal Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Nisa Nur Tonyalı ve Feyzanur Güngör, makamında ziyaret ettikleri Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’ya çevre duyarlılığı konusunda yazdıkları mektubu verdiler.

mektup1-001.jpg

“Sizden bir isteğimiz olacak” başlığıyla kaleme aldıkları mektupta, “Her mahallede geri dönüşüm sorunu var. Ağaçlarımız kanıyor. Bunun için bir şeyler yapmalıyız. Meydana ve her mahalleye geri dönüşüm kutuları koyup, dolduğunda toplanmalıdır.” ifadelerini kullandılar.

mektup3.jpg

“GEREKEN HER YARDIMI BİZ DE YAPARIZ!” 

Öğrenciler, mektupta ayrıca bu tekliflerinin belediye tarafından kabul edilmesi halinde gereken her yardımı kendilerinin de yapabileceklerini ifade ederek, “Yeter ki ormanlarımız kurtulsun. Eğer bu teklifimizi kabul ederseniz, gereken her yardımı isterseniz biz de yapabiliriz. Biz çocuklar, size güveniyoruz.” cümlelerine yer verdiler.

mektup2.jpg

Mektubu öğrencilerden teslim alan Başkan Basa ise, çevre konusunda duyarlı çalışmalar yaptıklarını, atıkların geri dönüşümle kazanılması konusunda da hassas davranmaya devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerin hassasiyetini de tebrik eden Başkan Basa, belediye olarak bu konuda daha titiz olacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum