1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesinden sokak hayvanlarına yem desteği
Pazar Belediyesinden sokak hayvanlarına yem desteği

Pazar Belediyesinden sokak hayvanlarına yem desteği

Pazar Belediye Zabıta Ekipleri, sokaklarda başıboş gezen sahipsiz hayvanlara yem desteği sağlamaya devam ediyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediyesi, sokak hayvanlarının düzenli şekilde yem ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Zabıta ekipleri sokak hayvanlarına belirli bölgelerde yem temin ederek, beslenmelerine destek oluyor.

kop1-018.jpg

Pazar Belediye Zabıta Görevlisi Salim Kantar, koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kaldığını ve kapanan iş yerlerinin de artmasıyla sokakların sakinleştirdiğini söyleyerek, “Şimdi sokaklarımız sahipsiz hayvanlara kaldı. Onlar da beslenme noktasında sıkıntı yaşıyorlar. Daha önce lokantalar ve hayırseverlerin sağladığı yiyeceklerle besleniyorlardı. Başkanımız Sayın Ahmet Basa’nın direktif ve destekleriyle aldığımız yemleri sokak sokak taşıyarak hayvanlara veriyoruz. Yaklaşık bir aydır periyodik olarak yem desteğimizi sürdürüyoruz. İnşallah bu günler geride kalacak ve normal hayata döneceğiz. Bu süreçte de bu dilsiz hayvanlara  yem desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

..:: video ::.. ..:: video ::.. ..:: video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum