1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Belediyespor Evren Erdeniz ile anlaştı
Pazar Belediyespor Evren Erdeniz ile anlaştı

Pazar Belediyespor Evren Erdeniz ile anlaştı

Pazar'da yeni kurulan Pazar Belediyespor kulübü, Pazarlı milli futbolcu Evren Erdeniz’i de kadrosuna kattı. 

A+A-

Pazar’da yeni kurulan Pazar Belediyespor Kulübü güçlü bir yönetim ile ilçede spora yeni bir soluk getirmek için kolları sıvarken, Pazarlı Milli Futbolcu Evren Erdeniz’i de kadrosuna dahil etti.

evren.jpg

Pazarspor yönetim kurulu üyesi ve antrenörü Kadem Ali Morgül, ilçede yeni kurulan kulübün özellikle futbol branşında büyük bir heyecana sebep olduğunu ifade ederek, her geçen gün daha da güçlenerek spor dünyasına katkı sunacaklarını söyledi.

pazarbelediyespor-001.jpg

Morgül, kendi yetiştirdiği Pazar’ın gururu olmuş milli futbolcu Evren Erdeniz’in de Pazar Belediyespor çatısı altında kendisi gibi başarılı futbolcular yetiştirmek için antrenör olarak göreve başladığını belirterek, “Pazarspor alt yapısında yetişmiş, 16 yaşına kadar hocalığını yaptığım, 17 yaşında profesyonel futbol kervanına kazandırdığımız Evren Erdeniz profesyonel futbol hayatını Pazarspor, Göztepe, Karşıyaka, Ankaraspor, Ankaragücü gibi kalburüstü takımlarda futbol oynadı. 16/17 yaşlarında Milli formayı giymiş ilçemizin en değerli futbolcularından birisi olan Evren’in Pazar Belediyespor çatısında göreve başlamasından çok mutluyuz. Pazar gençlerinin futbol hayallerine, heyecanlarına ortak olmak, onları profesyonel futbola hazırlamak adına kolları sıvadı kendisi. Sahaya inip harıl harıl çalışıyor. C Antrenörlük Belgesiyle Pazar günü ilk kez resmi maça çıkacak Evren Erdeniz’e antrenörlük yaşamında başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum