1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Belediyespor her branşta olacak
Pazar Belediyespor her branşta olacak

Pazar Belediyespor her branşta olacak

Pazar Belediyespor Kulübü’nün minik judocuları Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı ziyaret etti, malzeme sözü aldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde görev yapan judo antrenörü Burhan Koçan’ın Pazar Belediyespor Kulübü çatısı altında çalıştırdığı minik sporcuları, Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya ile Birlikte Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı makamında ziyaret etti.

belediyespor4.jpg

İkramlarda bulunduğu minik sporcularla sohbet eden Başkan Basa, sporun önemini anlatarak, başarılı olmaları için sportif faaliyetlere her zaman devam etmeleri konusunda miniklerden söz aldı.

belediyespor1-001.jpg
 
Minik sporculara judo-gi  (judo elbisesi ) alınması için yardımcılarına talimat veren belediye başkanı Ahmet Basa, “Yeni kurulan Pazar Belediyespor Kulübünün basketbol, voleybol, badminton, judo, karate, halter, halk oyunları ve daha birçok amatör branşta faaliyet gösterecek. Pazarda sporun tabana yaygınlaştırılarak çocuk ve gençlerimizin zamanlarını spor salonlarında geçirmesi için her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız.” dedi.

belediyespor2-001.jpg

Minikler de Pazar Belediyespor kulübünün kendilerine güven verdiğini ve spor salonunda iyi bir çalışma ortamı olduğunu söyledi.

belediyespor3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum