1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Belediyespor Kulübü resmen kuruldu
Pazar Belediyespor Kulübü resmen kuruldu

Pazar Belediyespor Kulübü resmen kuruldu

Pazar’da yeni kurulan Pazar Belediyespor Kulübü güçlü bir yönetim ile ilçede spora yeni bir soluk getirmek için kolları sıvadı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar belediye Başkanı Ahmet Basa’nın başkanlık görevi nedeniyle onursal yönetim kurulu üyesi olarak içinde yer aldığı Pazar Belediyespor, resmen kuruldu.

belediyespor2.jpg

Kurucu Başkanlığa Pazarspor’a uzun yıllar futbolcu ve antrenör olarak hizmet veren İsmail Payal’ın seçildiği Pazar Belediyespor’da yönetim kurulu ise Ahmet Basa, Osman Yüksel, Turan Karahan, Ekrem Kılıç, Kadem Ali Morgül, Recep Ali Çatan, Şefik Büyükyazıcı ve Kasım Okumuş’tan oluştu.

belediyespor1.jpg

İlçede spora yeni bir soluk getirmek için kolları sıvadıklarını söyleyen Kurucu Başkan İsmail Payal, hedeflerinin yeni üyelerin katılımı ile ilk olağan genel kurulu kısa sürede gerçekleştirmek ve hizmete başlamak olduğunu ifade ederek, “Geçen Nisan ayından bu yana 7 aylık süreçte kısıtlı imkânlarla çok büyük işlere imza attık. İlk ve ortaokullardan seçtiğimiz nispeten futbola yatkın 10, 11, 12, 13 ve 14 yaşlarında 120’nin üzerinde öğrenciyle çalıştık. Haftanın her günü ilçe stadını okul çıkışlarında doldurduk. Öğrencilerimizin futbol yeteneklerini geliştirmeleri adına kulüp arayışlarımız vardı. Sağ olsunlar Form-Fitnes kulübü başkanı Bayram Parlak’ın müsaadesiyle çocuklarımızın 80’den fazlasını lisanslayarak Rize ligi U-13, 12, 11, 10 müsabakalarında katarak bir nebze olsun, onların futbol oynama hayallerin tercüman olduk. Bunları yaparken kısıtlı imkânlarla büyük zorluklar çektik. Gençlik ve Spor eski Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın bizi ziyaretinde yardım talebinde bulunmuştuk. Belediye Başkanımız Ahmet Basa’yı işaret ederek, Pazar Belediyespor kulübünün kurulup çocuklara yardım edilmesini teklif etti. Sağ olsunlar Başkanımızın ve Belediye Meclisimiz onayı ile kulübümüz kuruldu. İlçemizin saygın ve önemli kurum ve kuruluşlarından oluşan yönetim kurulumuz var. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çocuklar hepimizin. Onları kötü yer ve alışkanlıklardan kurtarıp, daha iyi imkânlarla spor yapmalarına imkân sağlamak adına bir şeyler yapmalıyız. Başta Kaymakamımızın manevi desteği, ilçemizin resmi ve özel kuruluş amirlerinin, bürokratlarımız, siz oda başkanlarımızın desteği ile son 10 yıldır gittikçe kaybolan çocuk futbolu kalitesini yükseltebiliriz. 3-4 Kasım’da Rize ili U-15 ligi başlıyor. 1 haftalık süreç kaldı. Form-Fitnes Kulübündeki 2005 doğumlu tüm sporcularımızı Pazar Belediyespor’a aktarıp bu lige katılıyoruz. 2006 doğumlu sporcularımızla da bu lige Form-Fitnes Kulübü olarak katılacağız.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
32 Yorum