1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Belediyespor, Pazarspor'u 4-0 mağlup etti!
Pazar Belediyespor, Pazarspor'u 4-0 mağlup etti!

Pazar Belediyespor, Pazarspor'u 4-0 mağlup etti!

Bir süre önce kurulan Pazar Belediyespor Kulübünün futbol takımı, Rize ili U/15 ligi karşılaşmasında Pazarspor'u 4-0 mağlup ederek gelecek için umut verdi.

A+A-

Rize ili U/15 liginde bugün Pazar Stadında oynanan maçta Pazar Belediyespor ile Pazarspor karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısı Pazar Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 2. yarıda bir gol daha bulan Pazar Belediyespor U/15 futbol takımı, maçı 4-0 üstünlükle kazandı.

pazars1-015.jpg

Pazar Belediyespor’un gollerini Cihan Uzunkaya(2) Ali Rıza Terzi ve Alper Aşkın Erol attı.

pazars2-015.jpg

Pazar Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Payal, iyi bir hava yakaladıklarını ve U/15 Rize Liginde iddialı olduklarını söyleyerek, “Asıl amacımız gençlerimizi Pazar Belediyespor Kulübü çatısı altında geleceğe hazırlamak, Pazar ilçemiz ve bölge sporuna katkı sağlamaktır. Henüz yeni kurulmuş bir kulüp ve takım olmamıza rağmen bu başarıları yakalayabiliyorsak, bu disiplinli ve programlı çalışmamızın eseridir. Sağ olsunlar Başkanımızın ve Belediye Meclisimiz onayı ile kulübümüz kuruldu. Yönetim Kurulumuzu ilçemizin önde gelen isimlerinden oluşturduk. Kadem Morgül ve Evren Erdeniz hocalarımız da kulübümüz çatısı altında destek oluyorlar. Gençlerimizle bu işi başaracağız inşallah.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum