1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Cami Derneği'nde Okumuş ile devam
Pazar Cami Derneği'nde Okumuş ile devam

Pazar Cami Derneği'nde Okumuş ile devam

Pazar Merkez Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği 2018-2019 yılları Yönetim Kurulu Olağan Genel Kurulu tek listeyle gerçekleşirken mevcut başkan Kasım Okumuş yeniden başkan seçildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Merkez Gülbahar Hatun Camii bitişiğindeki dernek salonunda gerçekleşen kongreye dernek üyeleri, delegeler ve vatandaşlar katıldı.

cami4-016.jpg

Mevcut Başkan Kasım Okumuş 3 dönem sürdürdüğü görevi devretmek istediğini ifade ederek, affını istedi. Üyeler ise bir dönem daha hizmetlerin devamı için Okumuş'un görevini sürdürmesini istedi.

Tek liste ile girilen seçimde 50 delegeden kongreye iştirak eden 30'u, oy birliği ile Kasım Okumuş başkanlığındaki yeni yönetimi göreve seçti.

cami3-018.jpg

Okumuş başkanlığındaki derneğin yönetim kurulu, Recep Ali Çatan, Osman Yıldırım, Aykan Engin ve Maksut Hekim'den oluştu. Derneğin yedek yönetim kuruluna ise Tuncay Engin, Muhammet Alpay, Cemal Taşçı, Hamza Kandemir ve Atilla Çırak seçildi. 
Denetleme kuruluna da İmdat Görmüş, Celal Sarı, Ali Fuat Altınay seçilirken yedek üyeliklere de Nurettin Pınarbaş, Rıza Büyükyazıcı ve M. Ali Okumuş getirildi.

cami2-020.jpg

4. dönemde yeniden göreve seçilen Kasım Okumuş, yaptığı açıklamada, gelir gider tablosu ve yapılan işler hakkında detaylı bilgiler verdi.

cami1-020.jpg

"BU PARALAR NEREYE GİDİYOR?" AÇIKLAMASI
 
Kira gelirleri ve camilerden toplanan paralarla ilgili bazı kişilerin, "Bu paralar nereye gidiyor?" şeklinde sözlerine muhatap olduklarını dile getiren Başkan Okumuş, rakamlarla ve gelirlerle ilgili, "Gelirler hiç bir zaman giderlere karşılık gelmemiştir. Bu açıkları da hayırseverlerimiz ve cemaatimizin yardımlarıyla telafi ediyoruz. Hocaların lojmanda bedava kaldığı, bedava ısındığı yönünde konuşanlar da oluyormuş. Herkes kirasını ödüyor, yakıtının parasını veriyor. İnsanlar bilmeden konuşuyor." diyerek açıklamalarda bulundu.

İŞTE KONGREDEN GÖRÜNTÜLER:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum