1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar çay Fabrikası sezonu kurban ve dua ile açtı
Pazar çay Fabrikası sezonu kurban ve dua ile açtı

Pazar çay Fabrikası sezonu kurban ve dua ile açtı

Rize’de esnafından üreticisine kadar hemen her aileyi yakından ilgilendiren yaş çay sezonu açıldı. Pazar Çay Fabrikasında ise yıllardır devam eden gelenek bozulmadı. 2017 yaş çay sezonu kurban kesilerek tekbir ve dualar eşliğinde başladı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize’de 2017 yaş çay sezonu başladı. Havaların soğuk gitmesi nedeniyle bu yıl yaş çay alımı gecikirken son birkaç gündür güneşin yüzünü göstermesiyle çay hasadı da başladı.

fabr14.jpg

Pazar Çay Fabrikasında her yıl kurban kesilerek açılan sezon bu yıl da devam etti.

Pazar Çay Fabrikası Müdürü İbrahim Balcı, 2 gündür devam eden yaş çay alımlarının ardından çay işlemeye de başladıklarını söyleyerek, “Geleneksel olarak her sezon fabrikamızda yaş çay sezonu kurban kesilerek açılıyor. Bu yıl da hayırlısıyla sezonu kurban keserek dualarla açtık. İnşallah sezon; kazasız, belasız hayırlı bir şekilde geçer.” dedi.

fabr4.jpg

EKSPERLERLE TOPLANTI

Sendika başkanları Bayram Hacıfazlioğlu ve Orhan Topaloğlu’nun da hazır bulunduğu Pazar Çay Fabrika 2017 yılı yaş çay alım kampanya açılışında eksper toplantısı fabrika müdürü İbrahim Balcı ve Tarım Kısım Müdürü Hüsnü Süer tarafından gerçekleştirildi.

fabr5.jpg

Yapılan toplantıda eksperlerden, kaliteli çay almaları ve gelen müstahsilleri güler yüzle karşılamaları konusunda hatırlatmalarda bulunulurken, Çaykur amblemine yakışan bir şekilde görev yapmaları ve karşılıklı diyalog içerisinde çalışmaları istendi.

video1.png


Pazar çay Fabrikası sezonu kurban ve dua ile açtı paylaşan: pazar53

fabr11.jpg

fabr13.jpg

fabr12.jpg

fabr10.jpg

fabr9.jpg

fabr8.jpg

fabr6.jpg

fabr3-001.jpg

fabr2-002.jpg

fabr1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum