1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Dinamikspor gümbür gümbür
Pazar Dinamikspor gümbür gümbür

Pazar Dinamikspor gümbür gümbür

Pazar Dinamikspor deplasmanda en yakın rakibi Çayeli Büyükköyü 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize Süper Amatör Ligi A Grubu’nda 5 maçta 5 galibiyet elde ederek liderliğini sürdüren Pazar Form Fitnessspor (Dinamikspor) gözünü, Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) dikti.

ismailpayal3.jpg

Başarıda büyük paya sahip olan takımın teknik direktörü, İsmail Payal  “Bu sene çok güzel bir süper amatör takımı kurduk. İlk maçımızı deplasmanda Ardeşen’le oynadık. Ardeşen maçı çok sıkıntılı geçti. Çünkü transferlerde çok geç kalmıştık. Pandemiden dolayı takımın bir buçuk sene sonra geriye dönüşü biraz zor oldu. Çünkü çocuklar top oynayamadılar. Ondan sonra sakatlıklar çok oldu. Geri dönüşte çok zorlandık ama Ardeşen maçını kayıpsız 2-0 sıfır kazanarak üç puanı aldık 2. maçımızı Kirazdağıspor ile içerde oynadık. Çok güzel seyirci vardı. Tribünler doluydu. Maçın havası çok iyiydi. Pazarlı çocukların aileleri ve akrabalarına çok iyi bir maç seyrettirdik ve karşılaşmayı 2-0 kazandık. 3. maçımızı Çiftlikspor le oynadık ve onları da 3-1 yenerek moralimizi yükselttik. 4. maçımızı rakip takım çekildiği için hükmen galip geldik" dedi.

dinamikspor2.jpg

Çayeli galibiyeti ile büyük moral bulduklarını kaydeden Payal, "Bugün en yakın rakibimiz Çayeli Büyükköyü 3-2 mağlup ederek 5 maçta 5 galibiyete ulaşarak lider konumda, puanımızı 15’e çıkardık. Hedefimiz süper amatörden bölgesel amatör lige çıkmak. Şu anda takımımız çok iyi. Kaliteli oyuncularımız var. İyi çalışıyoruz ama yavaş yavaş tempoyu artıracağız. Sonuca doğru Pazar esnafından, Pazarlılardan yardımlarını bekliyoruz. Desteklerini bekliyoruz. Pazarlı, Pazarspor ’da yetişen çocuklar. Diğer takımlarda burada belirli bir yaş grubu topladık. Çok güzel bir ortamımız var; başarıya hedefe kilitlendik.” ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız