1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Dinamikspor'da çeyrek final heyecanı
Pazar Dinamikspor'da çeyrek final heyecanı

Pazar Dinamikspor'da çeyrek final heyecanı

Rize Süper Amatör Play-Off grubunda Pazar Dinamikspor, pazar günü çeyrek final ilk maçında evinde Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaşacak

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Teknik Direktör İsmail Payal, 19.03.2023 Pazar günü saat 14.00’de Pazar Sentetik Sahasında, Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile oynayacakları çeyrek final ilk maçında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. 

dnmk2.jpg

Takım kaptanı Bayram Parlak ile ortak açıklama yapan Payal, “Pazarımızın gururu Pazar Dinamikspor geçen sene final oynadığı süper amatör ligde yine Play Off’a kalmayı başardı ve Pazarlı sporseverleri sevindirdi. Geçen sene finalde uzatmalarda kaybettiğimiz Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaşacağımız çeyrek final ilk maçında sporsever halkımızı takımımızı destekleyeme bekliyoruz. Her zaman Pazarımızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu sene de inşallah final oynayabilmek için elimizden geleni yapacağız. Halkımızın desteği bizim için çok değerli. Bu maçta taraftarımızdan ekstra güç alacağız. Her zaman olduğu gibi taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz." dedi.

dnmk1.jpg

Pazar Dinamikspor Başkanı Nail Parlak da yaptığı açıklamada, “Her şey Pazar’ın gençleri için ve Pazar halkı için. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Şimdi Dinamikspor’a destek zamanı.” diyerek sporseverleri maça davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum