1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Diyanet Sen'den şehitler için dua
Pazar Diyanet Sen'den şehitler için dua

Pazar Diyanet Sen'den şehitler için dua

Şehitler haftası dolayısıyla Pazar Diyanet Sen üyeleri şehit mezarlıklarına ziyarette bulunarak Kur'an-ı Kerim ve dua okudular.

A+A-

Pazar’da şehit mezarlıklarına ziyaretlerde bulunan Diyanet Sen üyeleri, Kur’an-ı Kerim ve dualar okuyarak şehitleri rahmetle andılar.

Diyanet Sen Pazar şube Başkanı Cemal Taşçı, üyeleri ve din görevlilerinin katılımıyla ilçenin değişik mahalle ve köylerindeki şehit askerlerin kabirlerini ziyaret edip dua ettiklerini belirterek, “Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıyoruz. Elbette ki sadece belli bir güne sığdırılan anma törenleri yeterli olamaz. Yine de Şehitler Haftası vesilesiyle düzenlediğimiz bu ziyaretlerde hem şehit ailelerimiz ziyaret ediyor moral veriyoruz hem de din görevlilerimizce şehitlerimize Kur’an-ı Kerim okunup dualar ediliyor.” dedi.

sehit3.20120320172014.jpg

sehit2.20120320172026.jpg

sehit1.20120320172039.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum