1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim-Bir-Sen'den ŞİDDET tepkisi
Pazar Eğitim-Bir-Sen'den ŞİDDET tepkisi

Pazar Eğitim-Bir-Sen'den ŞİDDET tepkisi

Pazar Eğitim-Bir-Sen aylık olağan toplantısında, eğitim görevlilerine karşı işlenen şiddet, masaya yatırıldı.

A+A-

Pazar Eğitim-Bir-Sen aylık olağan toplantısında, Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmeddin Kuyucu’nun bir öğrenci tarafından öldürülmesiyle tekrar gündeme gelen eğitim çalışanlarına şiddetin önlenmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü.
 
Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilcisi Sefer Yazıcı yaptığı açıklamada, “Bir üyemizi, bir eğitim çalışanımızı daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Hep ‘bu son olsun’ temennisiyle bu tür vahşetlere tepkimizi dile getiriyoruz. Önceki gün il başkanlığımız bildiri yayınlayarak bu esef verici hadiseyi telin etmiştir. Bizler de ilçe temsilciliği olarak en gür sesimizle ‘şiddete hayır’ diye haykırıyoruz. 2023 vizyonuna yakışan eğitim ortamlarını gerçekleştirmek hepimizin büyük arzusudur. Bu süreçte eğitim çalışanlarımıza yapılan şiddetin kabul edilebilir hiçbir tarafı yoktur. Pazar Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.

Sefer Yazıcı 10 Ekim 2018 tarihinde göreve başlayan yönetimlerinin durmadan çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek, “Temsilciliğimizin yerini belirledik. Bu ay içerisinde ilçe temsilciliğimizde öğretmenlerimize hizmet vermeye başlayacağız. Aylık okul ziyaretlerimiz, motif kart çalışmalarımız devam etmektedir.  İmam hatip lisesine ve meslek liselerine olan ilginin arttırılabilmesi için neler yapılabileceğine dair görüş alışverişlerinde bulunduk. Bununla ilgili olarak bir rapor hazırlığı çalışmasına başladık. Yeniden öğrenci alımına başlaması planlanan Atatürk Anadolu Lisesinin meslek liselerine olan rağbeti nasıl etkileyeceğini görüştük. Akademik başarının yanında sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerle öne çıkan bir Pazar olmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum