1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim Vakfı 50 öğrenciye 8 ay boyunca burs verecek
Pazar Eğitim Vakfı 50 öğrenciye 8 ay boyunca burs verecek

Pazar Eğitim Vakfı 50 öğrenciye 8 ay boyunca burs verecek

Pazar Eğitim Vakfı tarafından 50 öğrenciye 8 ay boyunca burs verilecek. Burs için başvurular alınmaya başladı...

A+A-

Pazar Eğitim Vakfı genel kurul toplantısı Pazar Öğretmenevinde Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi başkanlığında gerçekleştirildi.

burs3.jpg

Toplantıda yönetim kurulunun almış olduğu kararlar üyelerle paylaşıldı.

Kaymakam Terzi, burada yaptığı konuşmada "Vakfa yapılan bağışlar ve toplanan aidatlar neticesinde 2019-2020 eğitim-öğretim yılında başvuru şartlarına uyan üniversite öğrencileri arasından 50 öğrenciye 8 ay boyunca burs verilecek. Hayırsever vatandaşlarımızın yapacağı bağışlar neticesinde gelecek yıllarda daha fazla öğrenciye burs vermeyi hedeflemekteyiz. Başvuru şartlarına, başvuru formuna ve duyurulara Kaymakamlığımızın www.pazar.gov.tr internet sitesinden ulaşabilirler. Şartlara uyan öğrenciler şahsen veya velileri vasıtasıyla Kaymakamlığımızın 4. katında bulunan Pazar Eğitim Vakfına 27.09.2019 tarihine kadar gerekli evraklarla birlikte burs başvurusunda bulunabilirler. Hayırseverimizden eğitime katkıda bulunmak ve daha çok öğrenciye burs verebilmek adına Pazar Eğitim Vakfına bağışta bulunmalarını bekliyoruz" dedi.

burs4.jpg

burs6.jpg

burs5.jpg

burs1-001.jpg
burs2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum