1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim Vakfı burs başvuruları başladı 
Pazar Eğitim Vakfı burs başvuruları başladı 

Pazar Eğitim Vakfı burs başvuruları başladı 

Pazar Eğitim Vakfı yeni dönemde 100 öğrenciye aylık 200 TL burs verme kararı aldı. Burs için başvurular da başladı. İşte detaylar:

A+A-

2020-2021 eğitim-öğretim yılı öncesi Pazar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Basa ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı sonrası bu yıl şartlara uyan 100 üniversite öğrencisine burs verileceğine vurgu  yapılarak açıklamalarda bulunuldu. 

burs01.jpg

“Eğitime destek geleceğe destektir.” diyen Vakıf Başkanı Pazar kaymakamı Ayhan Terzi, bu eğitim döneminde, toplamda 100 öğrenciye aylık 200 TL burs vereceklerini ifade ederek, “Rize İli Pazar ilçesi Eğitim Vakfı olarak Vakfımızın işler hale gelebilmesi için 2018 yılından beri yoğun bir çalışma  içerisinde olduğumuz ve neticesinde 48 öğrencimize ilk burslarını 2019-2020 Eğitim öğretim yılı içerisinde vermiş olmanın gururunu yaşamaktayız. Pazar halkı ile el ele yürüttüğümüz mücadelemizde vakfımıza gerek üye olarak gerek bağış yaparak gerekse manevi destek olan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Toplanan bağışlar ile maddi olarak daha da güçlenen vakfımız Yönetim Kurulu kararı ile 2020-2021 Eğitim öğretim yılı için toplamda 100 öğrenciye aylık 200,00 TL olmak üzere 8 ay süreyle burs verecektir. Gerekli Başvuru koşulları ve formu Pazar Eğitim Vakfının www.pazaregitimvakfi.org.tr adresinden ve Pazar Kaymakamlığının www.pazar.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Öğrenciler müracaatlarını 30.09.2020 tarihine kadar Kaymakamlık Binası 4.katta bulunan Pazar Eğitim Vakfına bizzat kendileri veya aileleri tarafından teslim etmiş olmalıdırlar. Vakfımız siz değerli iş adamlarımız, esnaflarımız, eğitim gönüllülerimiz, milli eğitim camiamız ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile güzel yerlere gelmeye başlamış olup destek verilmeye devam edildiği takdirde Pazarlı olan ve gelecekte Pazar’ın gelişimine katkı sunan öğrencileri beraber yetiştirmiş olacağız. Bu nedenle vakfımıza katkı sağlamak isteyen kişiler; Pazar Eğitim Vakfını ziyaret ederek vakfımıza üye olabilir ve Pazar Eğitim Vakfının TR29 0001 0002 5125 6212 5150 02 IBAN nolu hesabına bağışta bulunabilirler. Vakfımız ile ilgili her türlü bilgiye Vakıf Mali sekreteri Semiha Kandemir ve İdari sekreteri Recep Şahingöz’den ulaşabilir, tüzüğümüzü ve yapılan faaliyetleri yine www.pazaregitimvakfi.org.tr  internet  adresinden takip edebilirsiniz.” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum