1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim Vakfına tek seferde 50 bin TL bağış
Pazar Eğitim Vakfına tek seferde 50 bin TL bağış

Pazar Eğitim Vakfına tek seferde 50 bin TL bağış

Pazar'da Kaymakam Ayhan Terzi tarafından yeniden hayata geçirilen ve öğrencilere burs sağlamak için önemli bir kurum olarak öne çıkan Pazar Eğitim Vakfı, yeni bağışlarla güçleniyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar'da eğitim alanında önemli hedeflerle yola çıkan Pazar Eğitim Vakfı bağışlarla her geçen gün güçleniyor.

kaymakamayhanterzi.jpg

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, ilçede eğitim için el birliği yaptıklarını ifade ederek, göreve başladığı ilk dönemde Pazar Eğitim Vakfı’nın faaliyete başlamasını sağladıklarını söyledi. 

bags1.jpg

Kaymakam Terzi, “İlçedeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her çeşit ve derecedeki eğitim kurumlarında eğitim ve öğretimin; toplum ve kişilerin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak nitelik ve niceliğe ulaşması için maddi ve manevi katkıda bulunmak ve bu amaçla yeni kaynaklar sağlamak, Kültür Bakanlığına bağlı her çeşit kuruma gerekli desteği sağlamak amacıyla Pazar Eğitim Vakfı’nı faaliyete geçirme kararı aldık. Bu anlamda ilçemizdeki dinamikleri harekete geçirdik. Vakfımızın kamuoyuna tanıtılması ve destek alınması noktasına çalışmalarda bulunduk. Pazarlılar eğitim konusunda duyarlı davranarak hem üyelik hem de bağış noktasında katkılarını sunuyorlar. Bugün de yine hayırsever iş adamlarımız 50 bin TL’lik nakdi bağış yaptı. Bu destekler eğitimimize katkı olarak geri dönecek.” diye konuştu.

bags2.jpg
 
Bağışı gerçekleştiren Dursun Özer Naiboğlu ise Pazar Eğitim Vakfı’na destek vermek, eğitime katkı sunmaktan memnun olduğunu açıkladı.

bags42.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum