1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Emniyet fırtına gibi
Pazar Emniyet fırtına gibi

Pazar Emniyet fırtına gibi

Rize'de Polis Haftası kapsamında başlayan futbol turnuvasında Pazar Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı ilk maçında aldığı 8-2'lik galibiytetle göz doldurdu.

A+A-

10 Nisan Polis Haftası kapsamında Rize ve ilçelerindeki Emniyet ve Şube Müdürlüklerinin katılımıyla başlayan futbol turnuvasında Pazar rüzgârı esti.
Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü Futbol takımı Rize’de yapılan müsabakada Ruhsat Şube Müdürlüğü’nü 8-2 mağlup etti.
Ramazan, Hamit, Davut, Alper, Emre, Bilal ve Zekeriya’dan oluşan Pazar Emniyet’in gollerini Zekeriya(4), Emre(2), Bilal ve Hamit kaydetti.
İlk maçta şube takımını farklı bir skorla mağlup eden Pazar Emniyet Futbol Takımı, aldığı sonuçla turnuvadaki iddiasını ortaya koyarken gelecek maçlar için de rakiplerine korku verdi.
 
10 Nisan tarihine kadar devam edecek turnuvanın 4 grupta oynanacağı ve finale kalan takımlarla şampiyon ekibin polis haftası etkinliklerinin kutlama töreninde kupalarını alacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum