1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Emniyet'te basın ile kahvaltılı toplantı
Pazar Emniyet'te basın ile kahvaltılı toplantı

Pazar Emniyet'te basın ile kahvaltılı toplantı

Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, ilçedeki basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda biraraya gelerek 2012 yılı değerlendirmesinde bulundu.

A+A-

Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya ilçedeki basın kuruluşlarının temsilcileri ve İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ile İlçe Emniyet Amiri Mehmet Kaan katıldı.

gungorkaptan.jpg

Müdür Kaptan, basının kamuoyunun gözü kulağı olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın doğru ve ciddi haber alma kaynağı olan basına ayrı bir önem veriyoruz. İlçemizde güçlü bir basın yapılanması var. Bizler emniyet teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni için, yaptığımız uygulamalarla, gerek asayiş anlamında ve gerekse suçların azaltılması noktasında sosyal ve kültürel etkinliklerle fedakârlık içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemizde 2012 senesi asayiş bakımından ciddi sıkıntılar yaşamadığımız bir yıl oldu. Almış olduğumuz tedbirler ve uygulamalarla huzurlu bir yıl geçirdiğimize inanıyoruz. Halkımız ve kurumlarımızla el ele vererek daha huzurlu bir kentte yaşamak adına fedakârlıkla çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

emniyet.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum