1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar esnafından öğrencilere tablet desteği
Pazar esnafından öğrencilere tablet desteği

Pazar esnafından öğrencilere tablet desteği

Pazar'da öğrencilere dağıtılmak üzere iş adamlarının desteğiyle alınan tabletler Milli Eğitim'e bağışlandı.

A+A-

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda gerçekleşen kampanya ile hayırsever Pazarlı iş adamları tarafından sağlanan kaynakla alınan 25 adet tablet öğrencilere dağıtılmak üzere Pazar Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’e teslim edildi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, destek verenlere teşekkür etti. 

tablet.jpg

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, daha önce TOBB desteği ile 60 tabletin teslim edildiğini ve Pazarlı iş adamlarına çağrıda bulunduklarını hatırlatarak, “Yaklaşık iki ay önce TOBB ve Pazar TSO işbirliğiyle Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne 60 adet tablet bilgisayarı teslim etmiştik. Bu sıkıntılı pandemi sürecinde eğitime destek amacıyla tüm STK, kooperatif ve güçlü kuruluşları, Pazarlı hayırsever iş adamlarını tablet temini konusunda desteğe davet etmiştik. İŞ adamlarımızın duyarlılığına teşekkür ediyorum. Bu kampanyaya yardım duygusu taşıyan ve imkânı olan herkesin gönüllü katılması gerektiğini düşünüyorum. Hayırsever iş adamlarımızın destekleriyle alınan 25 tableti daha eğitim camiamıza bağışlıyoruz. Devamında yine diğer esnaflarımızı da bu kampanyaya desteğe davet ediyoruz” dedi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır ve Meclis Başkanı Turan Karahan tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’e tabletler teslim edildi. Bağışlanan tabletlerin öncelikle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Okul Rehberlik Servislerince tespit edilen öğrencilere dağıtılacağı belirtildi. 

HABERİN VİDEOSU TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum