1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Fakülte Derneği'nde kongre günü
Pazar Fakülte Derneği'nde kongre günü

Pazar Fakülte Derneği'nde kongre günü

Pazar'da kurulu bulunan fakülte Derneği'nin olağan genel kurulu tek liste ile yeni yönetimini belirledi.

A+A-

Dernek binasında gerçekleştirilen Pazar İlçesi Eğitim, Üniversite Birimleri, Araştırma ve Geliştirme Derneği’nin Olağan Genel Kurulunda oybirliğiyle Sadık Hür yeniden başkan seçildi.

dernek2-003.jpg

Kongrede Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile yüksekokulun sorunları, derneğin faaliyet alanları, yapılması gereken işlemleri, geleceğe dönük plan ve programlar dile getirilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Dernek olarak okula kurulduğu günden ve öncesinde her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Hür, “Fakülte ve yüksekokulumuz çok güzel bir yerde bulunuyor. Herkesin görmesini istiyoruz. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültemiz var, yüksekokulumuz var. Biz yetkilerden dernek olarak zaman zaman dile getirdiğimiz gibi fakülte ve yüksekokulumuzun daha ileri bir noktaya ulaşması için daha güzel çalışmalar planlayıp çalışacağız.” dedi.

Hür, önümüzdeki dönemde daha faal bir dernek çalışması içerisinde olacaklarını da belirterek, yapılan ve yapılacak çalışmalarda, periyodik olarak basın yoluyla kamuoyunun bilgilendirileceğini de sözlerine ekledi.

dernek1-003.jpg

Sadık Hür başkanlığında oluşan Eğitim, Üniversite Birimleri, Araştırma ve Geliştirme Derneği’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Dr. Ahmet Basa, Prof. Dr. Turan Yüksek, Halit Savaş ve Abdullah Uzun.

Denetleme kurulu üyeliklerine ise Hızır Tonyalı, Naci Güven ve Orhan Tafralı seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum