1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Haberal Okulu öğrencileri Polis Amcaları ziyaret etti...
Pazar Haberal Okulu öğrencileri Polis Amcaları ziyaret etti...

Pazar Haberal Okulu öğrencileri Polis Amcaları ziyaret etti...

Pazar'da 'Gezelim görelim projesi' kapsamında Haberal Ortaokulu öğrencileri Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen gezide polis amcalarından bilgi aldılar.

A+A-

Pazar’da Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerin kendi yaşamlarıyla ilgili konularda bilgilendirmek, onları dışarıda bekleyen muhtemel tehlikelere karşı uyarmak, bilinçlendirmek, polis teşkilatının faaliyetleri hakkında bilgiler vermek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla polis halk dayanışmasını çekirdekten başlatmak için polise yardımcı olmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu benimseterek, çocukların ders arasında değişik ortamlara getirerek moral ve motivasyonlarını artırmak gayesiyle başlatılan ‘Gezelim görelim projesi’ kapsamında faaliyetler devam ediyor.

pol3-001.jpg

Proje kapsamında Pazar Haberal Ortaokulu öğrencileri Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğündeki birimlerde gezerek bilgi aldılar. MOBESE birimi başta olmak üzere polis karakolundaki birimleri gezen öğrenciler, merak ettikleri konularda polis amcalarından bilgi aldılar. Sinevizyon eşliğinde çeşitli konularda bilgi verilen öğrenciler, son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

pol2-001.jpg

pol1-001.jpg

pol4-001.jpg

pol5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız