1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Hamidiye'de ışıklandırma çalışması başladı
Pazar Hamidiye'de ışıklandırma çalışması başladı

Pazar Hamidiye'de ışıklandırma çalışması başladı

Pazar'ın hızlı büyüyen bölgesi Hamidiye'de uzun zamandır eksikliği dile getirilen ışıklandırma sıkıntısı sonunda çözüme kavuşuyor.

A+A-

Pazar53
Pazar / RİZE - Pazar'da Hamidiye sahil kesiminde aydınlatma çalışması başlatıldı...

osm2-003.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, aydınlatma çalışmasının tamamlanmasıyla sahilin daha da güzelleşip renkleneceğini belirterek,  “Hamidiye bölgesindeki ışıklandırma ile ilgili 2015 yılından bugüne oda olarak mücadele veriyoruz. O tarihte Pazar Belediye Meclisine müracaat ederek sahil yolunda ışıklandırma ile ilgili karar çıkardık. Bu karar çıktıktan sonra Rize’deki elektrik kurumuna bir yazı yazdık. Gelen cevap; Hamidiye Bölgesi ışıklandırma çalışmalarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağı şeklindeydi. Geçen zamanda iş biraz askıda kalınca mücadelemizi sürdürdük. Burası turizm bölgesi, yaz ayları boyunca denize giren insanlar var. Gece geç saatlerde yoğun kalabalık oluyor. Bu bölgede zifiri karanlık nedeniyle kör noktalar oluşuyordu. Aydınlatma burası için şarttı." şeklinde konuştu.

osm3-003.jpg

Başkan Yüksel uzun zamandır verdikleri mücadelenin sonunda Hamidiye Sahil Bölgesinin ışıklandırma çalışmasının başlatılmasını memnunlukla karşıladıklarını ifade ederek, "Biz bu konuyla ilgili gerekli müracaatları yaptık ve aydınlatma çalışmalarına sonunda başlandı. Fırtına Köprüsünden başlayıp yeni Pazar sanayi Sitesi'ne kadar gelecek. Geç oldu belki ama temiz olacak inşallah. Bu çalışmadan ötürü emeği geçen herkese ve sesimizi duyuran basın çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi. 

osm4-003.jpg

Işıklandırma çalışmalarının 1 ay içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

osm1-003.jpg

..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum