1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Hamidiye'de ışıklandırma ne zaman başlayacak?
Pazar Hamidiye'de ışıklandırma ne zaman başlayacak?

Pazar Hamidiye'de ışıklandırma ne zaman başlayacak?

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Pazar Belediye Meclisinden 2015 yılında çıkan kararın bir an önce uygulamaya konularak Hamidiye Bölgesine aydınlatma ışıklarının takılmasını istedi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
2015 yılında bölgede aydınlatma için Pazar Şoförler Odası olarak müracaatlarda bulunduklarını söyleyen Başkan Osman Yüksel, ilk olarak Pazar Belediye Meclisi, ardından da Rize’deki elektrik şirketine müracaatlarını yaptıklarını ifade ederek, kendilerine 2017 yılı sonuna kadar işlemlerin tamamlanacağı sözünün verildiğini söyledi.

hmdy1-001.jpg

Geçen sürede aydınlatma sıkıntısının çözüme kavuşturulamadığını söyleyen Başkan Yüksel, bu konuda çalışma yapılmazsa konuyu üst mercilere taşıyacaklarını söyledi.

hmdy2-001.jpg

Amaçlarının sıkıntıyı çözmek olduğunu anlatan Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, sonuca ulaşana kadar da mücadele edeceklerini ifade ederek, “Hamidiye bölgesindeki ışıklandırma ile ilgili 2015 yılından bugüne oda olarak mücadele veriyoruz. O tarihte Pazar Belediye Meclisine müracaat ederek sahil yolunda ışıklandırma ile ilgili karar çıkardık. Bu karar çıktıktan sonra Rize elektrik kurumuna bir yazı yazdık. Gelen cevap; Hamidiye Bölgesi ışıklandırma çalışmalarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağı şeklindeydi. 2019 yılının ortasını geçtik hala çalışma yok. Burası turizm bölgesi, denize giren insanlar var. Gece geç saatlerde yoğun kalabalık oluyor. Aydınlatma burası için şart. Biz bu konuyla ilgili gerekli müracaatları yapmamıza rağmen 2017’de tamamlanacak denilen aydınlatma hala bitmedi. Bu bölgede zifiri karanlık nedeniyle kör nokralar oluşuyor. İhale bitmiş ama hala iş bekliyor. Bizim amacımız burada üzüm yemek; bağcıyı dövmek değil. Rica ediyorum lütfen bir an önce bu aydınlatma çalışması tamamlansın. Daha önce Ocak Mahallesindeki kavşakta ışıklandırma da bizim talebimizle yapılmıştı. Işıklandırmanın ardından kazalar bu bölgede ortadan kalktı. Bu çalışmadan ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Hamidiye’de de yapılacak ışıklandırma ile sıkıntılar tamamen ortadan kalkacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum