1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Hamidiye’de sinyalizasyon devreye girdi
Pazar Hamidiye’de sinyalizasyon devreye girdi

Pazar Hamidiye’de sinyalizasyon devreye girdi

Pazar’da bölge hastanesi ile bölge adliyesinin bulunduğu Hamidiye’de uzun zamandır beklenen sinyalizasyon sistemi devreye girdi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, 5 ilçeye hizmet veren Hamidiye Bölge Adliyesi ile Kaçkar Bölge Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda yoğun bir trafik akışı yaşandığını ve zaman zaman da kazaların meydana geldiğini ifade ederek, “Akşam saatlerinde yine üzücü bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Burada trafik sinyalizasyon ve ışıklandırma sistemlerinin kurulması için başvuruları olduğunu belirterek, “2015 yılından beri mücadele verdiğimiz hastane kavşağına sinyalizasyon kurulması talebimiz gerçekleşmiş oldu. Sabah saatlerinde, mesai saatlerinde ve normal saatlerde de konutlaşma çok arttığından bu bölgede kaza riski çok yüksekti. Artık bunu aza indirmek için sinyalizasyon uygulamamız başlamıştır. Tek hedefimiz olan en küçük canlının bile burnunun kanamaması için verdiğimiz mücadelenin birinden daha olumlu bir şekilde sonuç aldık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

sin4.jpg

sin3.jpg

sin2.jpg

in1.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum