1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR HÜKÜMET KONAĞI YIKILDI
PAZAR HÜKÜMET KONAĞI YIKILDI

PAZAR HÜKÜMET KONAĞI YIKILDI

Pazar eski hükümet konağı, bugün Rize Belediyesi'nin iş makinesi ve itfaiye desteğiyle yıkıldı. Açılan alana modern bir park yapılacak.

A+A-

Kaymakamlık ve son olarak da adliyenin taşınmasıyla bir süredir atıl vaziyette duran Pazar Hükümet Konağı, bugün Rize Belediyesi iş makinesinin desteğiyle yıkıldı.

Hafta içinde çerçeve ve kullanılabilir malzemeleri Pazar Belediyesi tarafından sökülen konağın yıkımına sabah saatlerinde Rize Belediyesi’ne ait iş makinesi ve itfaiye desteğiyle başlandı.
23317
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın da Pazar’a gelerek bizzat izlediği yıkım çalışmaları akşam saatlerine kadar devam etti.
23318
Yıkımla ilgili Pazar53’e açıklamada bulunan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, hükümet konağının da yıkılmasıyla açılacak alana modern bir park inşa edileceğini belirterek, “Belediyemizde burasıyla ilgili bir proje çizdik. Ayrıca Rize Belediyesi de aynı yerle ilgili ayrı bir proje hazırlıyor. İki projeyi yan yana getirerek Pazar için en uygun olanda karar kılıp hemen çalışmaya başlayacağız. Sonuçta en güzelini yapmak için uğraşıyoruz. Herkesin beğeneceği, modern, havuzlu, güzel bir alanı Pazar’ımıza kazandıracağız” diye konuştu.

HABERİN VİDEOSU:

HABERİN FOTOĞRAFLARI

23320

23321

23322

23323

23324

23326

23327

23319

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum