1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar için ne yapmalıyız?
Pazar için ne yapmalıyız?

Pazar için ne yapmalıyız?

İlçenin kültürel yapısına paralel bir gelişme sağlayamadığını belirten MHP Pazar İlçe Başkanı Mutlu Kadıoğlu, basın mensuplarıyla fikir teatisi yaptı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Başkanı Barbaros Mutlu Kadıoğlu ve Başkan Yardımcısı Ziya Üstbaş, Pazarspor Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek ilçenin kalkınması anlamında fikir teatisinde bulundu. Pazar’ın tarihi ve kültürel yapısına paralel bir gelişme sağlayamadığını belirten Başkan Kadıoğlu, “Pazar hepimizin. Partiler üstü bir anlayış ile bu konuda herkesin fikirlerini ortaya koyacağı bir platform oluşturulması gerektiğini düşünüyoruz. Konuşarak peynir gemisi yürümüyor. Ortaya somut projeler koymak gerekiyor. Biz geldiğimizde işsizliği önleyeceğiz, sıkıntıları bitireceğiz herkesi müreffeh yapacağız şeklindeki basit siyasi ağızlarla kimseyi kandırmaya gerek yok. Pazar’ın yapısı belli. Bu yapıyı çok iyi analiz edip teşhisi ona göre koymak ve acil olarak bu doğrultuda harekete geçmek gerekiyor. Zaman buldukça çevre ilçelerdeki teşkilat ziyaretlerimizde bazı değişiklikleri görüyoruz. Hemen her ilçede sıkı çalışmalar, projeler hayata geçiriliyor. İlçemizde ise kayda değer, rutin çalışmalar dışında istihdama yönelik hiçbir atılım yok. Bizim ısrarla savunduğumuz Pazar ve Kirazlık çay fabrikalarının başka bir yere taşınarak mevcut alanın çok amaçlı değerlendirilmesi projesini yabana atmamak gerekir. İlçenin doğu kanadına doğru genişleme alanı ancak bu şekilde sağlanır. Gelecekte yatırımların genişleme alanı bulacağı Hamidiye’ye doğru bu şekilde kenti entegre edebiliriz. Bu ve benzeri birçok proje ile ilçemizin makûs talihini değiştirme anlamında iddialıyız.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum