1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İHL'de pilav günü
Pazar İHL'de pilav günü

Pazar İHL'de pilav günü

Pazar İmam Hatip Lisesi, kuruluşunun 30'uncu yılında eski ve yeni öğrencilerle öğretmenleri, düzenlenecek pilav gününde biraraya getirecek.

A+A-

Pazar İmam Hatip Lisesi 30’uncu kuruluş yılı dolayısıyla 30 Haziran Cumartesi günü okulda bir pilav günü düzenleyecek. Pazar İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Çatan, bu yıl ilk defa düzenlenecek pilav gününde mezun olmuş öğrencilerle geçmiş dönemde görev almış öğretmenlere davetiyelerin mümkün olduğunca ulaştırılmaya çalışıldığını belirterek, “30 yılda okulumuzda birçok değerli öğretmenimiz görev aldı. Birçok öğrencimiz mezun olup değişik ülke ve kentlerde farklı görevlerde bulunuyorlar. Herkese ulaşmamız elbette ki mümkün değil. Ancak iletişimin çok hızlandığı bir çağdayız. Pazar İmam Hatip Lisesinde okumuş, görev almış herkesi pilav günümüze buradan davet ediyoruz. Birçok öğretmen ve öğrencilerimize davetiyelerimizi ulaştırdık. Şunu ifade edebilirim ki pilav günümüzde çok sürpriz isimler bir araya gelecekler.” Diye konuştu.
Pilav günü toplantısının Pazar İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda 30 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacağı belirtildi.
http://www.pazarihl.k12.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum