1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İHL'de pilav günü hazırlığı
Pazar İHL'de pilav günü hazırlığı

Pazar İHL'de pilav günü hazırlığı

Pazar İmam Hatip Lisesi mezunlarının önceki sene büyük bir coşkuyla ilkini gerçekleştirdikleri pilav gününün ikincisi, bu yıl 18 Temmuz günü yapılacak.

A+A-

Pazar İmam Hatip Lisesi mezunları pilav gününde buluşacak. Bu yıl 2.’si yapılacak olan pilav gününe tüm mezun örencilerle, geçmişte okulda görev yapan öğretmenler davet edildi.

İlki, Pazar İmam Hatip Lisesi’ni 30. kuruluş yıldönümü olan 2007’de gerçekleştirilen pilav gününe, birçok eski mezun öğrenci ile öğretmenler katılmıştı. (2007'de gerçekleştirilen Pazar İmam Hatip Lisesi Pilav Günü haberine buradan ulaşabilirsiniz)

Pazar İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Çatan, bu yıl 2.’sini gerçekleştirmeyi planladıkları pilav gününe tüm öğrencileri davet ederek, “Coşkulu bir pilav günü olacağına inanıyorum. Önceki yıl ilk pilav günümüz, eksiğiyle, fazlasıyla çok güzel olmuştu. Bu yıl ise eksiksiz ve daha da nostaljik bir buluşma olacağını umuyoruz. Bunun için şimdiden duyurularımızı yapıyoruz. Herkes eşine, dostuna, arkadaşına haber versin ve 18 Temmuz Cumartesi günü, saat 13.00’de okulumuzun bahçesinde buluşalım. Tüm öğretmen, mezun ve mensupların davetli olduğu program okul bahçesinde yapılacak. Programla ilgili varsa önerileri olan herkes bize mail yoluyla, yorum yoluyla ulaşabilir.” dedi.

Müdür çatan, bu yılki pilav gününe katılmaları için şimdiye kadar, öğretmenlerden; Adem Dedecan, Hidayet Bodur, Üzeyir Büyükyazıcı, Ramazan Batur, İsmail Arslan, İsmail Bayram, Ramazan Alkan, Osman Çakır, Nuri Akbaba ve Sezer Sancak’a ulaştıklarını, diğer isimlere de pilav gününe kadar davet için ulaşmaya çalışacaklarını belirterek, bu konuda herkesten destek beklediklerini söyledi.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum