1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar ikinci şenliğe hazırlanıyor
Pazar ikinci şenliğe hazırlanıyor

Pazar ikinci şenliğe hazırlanıyor

Geçen yıl ilki yapılan Pazar Spor Şenliği, bu yıl da renkli programıyla tekrarlanacak. 2. Spor Şenliği yaklaşık 50 gün sürecek.

A+A-

Geçen yıl ilki düzenlenen Pazar Spor Şenlikleri'nin bu yıl da aynı coşkuyla, geliştirilmiş program çerçevesinde tekrarı yapılacak.
Perşembe günü geniş bir horon halkasıyla start alacak etkinliklerin 45–50 gün süreyle devam etmesi sağlanacak.
Şenliklerde geçen yıl özellikle köyler arası futbol turnuvası büyük bir çekişmeye sahne olmuştu.

Pazar kaymakamı Yalçın Sezgin, bu yıl da etkinliklerin çok daha büyük bir ilgiyle yapılacağını belirterek, “Pazar ilçemiz sporda öncü ilçe seçilmişti. Bu çerçevede kaymakamlığımızca da sporda öncü ilçe Pazarımız için bir spor şenliği başlatmış ve 45 gün süreyle yürüttüğümüz etkinliklerle yaklaşık bin 500 cıvanında gencimizi sporla buluşturmuştuk. Çok güzel, anlamlı ve oldukça da geniş katılımla gerçekleştirilen Pazar 1. Spor Şenliği herkesin gönlünde unutulmayacak bir sayfa olarak yer buldu." diye konuştu.

Kaymakam Sezgin etkinliklerin Perşembe günü başlayacağını kaydederek, "Bu yıl da biz Pazar 2. Spor Şenliği'ni 24 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da başlatıyoruz. Hedefimiz Pazar ilçemizde sporun her dalında gençleri sahaya çekmek ve onları sporla buluşturmaktır. Biliyoruz ki spor insanları birbirlerine kaynaştıran, toplumları uzlaştıran en önemli hadiselerden birisidir. Bu nedenle bizim Pazar ilçesinde başlattığımız spor şenliği böylesine güzel bir amacı ihtiva etmektedir. Halkımızı sporun içine çekmeyi hedefliyoruz. Herkesin yaşam boyu sporun içerisinde bulunmasını istiyoruz. Bu vesileyle Pazar'da yine yaklaşık 45–50 gün süreyle devam edecek şenliklerde sporun değişik branşlarında faaliyetlerimiz olacak.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum