1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başladı
Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başladı

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başladı

Sait Yaşıyan’ın Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen Nimet Büyük, görevine başladı.

A+A-

Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Nimet Büyük görevine başladı. AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri de yeni göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

nimetbuyuk1.jpg

Sait Yaşıyan’ın Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Büyük, yeni görev yerine atanmaktan mutlu olduğunu belirterek, güzel çalışmalar yapmak istediğini söyledi.

nimetbuyuk3.jpg

Pazar’ın Milli Eğitim Müdürü olarak ikinci görev yeri olduğunu belirten Büyük, “22 yıllık eğitimcilik hayatımın 18 yılını idareci olarak geçirdim. Pazar’da göreve başladığım ilk günden beri ilçedeki okulları tanımaya çalışıyorum. Benim asıl amacım ilçeler arsındaki okullarla değil ildeki okullar ile yarışarak eğitim seviyesini en üstlere çıkartmak olacak. Ziyaretlerinden dolayı gelen heyete de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

nimetbuyuk2.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem yıldız da Müdür Büyük’e başarılar dileyerek, "Göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük’ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. İlçemizde eğitimin çıtasını yükselteceğine inanıyoruz. Her zaman destekçisi olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum