1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İmam Hatip Ortaokulunda bilim söyleşisi
Pazar İmam Hatip Ortaokulunda bilim söyleşisi

Pazar İmam Hatip Ortaokulunda bilim söyleşisi

RTE Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Sait Barış Güner tarafından Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine “süperiletkenliğin gelişimi ve uygulama alanları” konusunda eğitim verildi.

A+A-

Okul müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Öğrencilerimizin hayallerini geliştirmesine katkı sunma adına TUBİTAK Bilim söyleşilerine 5 alanda başvuru yapılarak, söyleşilerin ilki gerçekleştirildi. İlk bilim söyleşimizde tüm öğrencilerimize Fuat Sezgin Konferans Salonumuzda sunum yapıldı. Sunum sonrasında okul bahçemizde tüm öğrencilerimizle birlikte deneyler yapılarak öğrencilerimiz için unutamayacakları bir gün geçirildi. Programımıza iştirak eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nimet Büyük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Cesim Yufkacı ve Dr. Sait Barış Güner’e öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz." denildi.

blm1-001.jpg

blm2-002.jpg

blm3-002.jpg

blm4-001.jpg

blm5-001.jpg

blm6-001.jpg

blm7.jpg

blm8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum