1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İmam Hatip'ten Filistin kermesi
Pazar İmam Hatip'ten Filistin kermesi

Pazar İmam Hatip'ten Filistin kermesi

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Pazar İmam Hatip Ortaokulu tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Belediyesi önünde düzenlenen kermes yoğun ilgiyle karşılandı.

kermes4-004.jpg

İsrail’in şiddetli saldırılarına maruz kalan Filistin halkına destek olmak amacıyla düzenlenen kermese Kaymakam Mustafa Akın, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve öğretmenler, öğrenciler, veliler ile vatandaşlar katıldı.

kermes3-005.jpg

Okul Müdürü Hamza Okumuş, kermesin Filistinli kardeşlerimizin yararına yapılmasının bu etkinliğe özel bir anlam yüklediğine vurgu yaptı.

kermes2-004.jpg

Okumuş, düzenledikleri kermesten elde edilecek gelirin Diyanet İşleri Başkanlığının hesaplarına aktarılacaklarını belirterek, “Kermes destek veren okul aile birliğine, velilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

kermes1-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum