1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaçkar Hastanesinde kavuşma anı
Pazar Kaçkar Hastanesinde kavuşma anı

Pazar Kaçkar Hastanesinde kavuşma anı

10 gün önce birlikte gittikleri Kaçkar Hastanesinde testleri pozitif çıktığı için ayrı odalarda tedavi altına alınan çift, bugün hem sağlıklarına hem de birbirlerine kavuştu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde Kovid-19 tedavisi gören çift, sağlıklarına kavuşarak, sağlıkçılarının alkışları eşliğinde taburcu oldu.

Yaklaşık 10 gün önce Kaçkar Devlet Hastanesine Kovid-19 hastalığı belirtileri ile müracaat eden Eyüp Bayraktar (66) ve eşi Hanife Bayraktar'ın (63) yapılan testleri pozitif çıkınca çifti ayrı ayrı pandemi servisinde tedavi altına alındı.

Bayraktar çifti, yaklaşık 10 günlük tedavilerinin ardından son yapılan testleri negatif çıkınca bugün taburcu edildi. Birlikte geldikleri hastanede ayrı odalara alınarak tedavi edilen Bayraktar çiftinin, sağlıklarına kavuşmalarının ardından birbirlerine sarılması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

av.jpg

Eşinin sarılması üzerine Eyüp Bayraktar, “Ben sarılmayalım.' Dedim ama hanım dayanamadı." diye konuşması gülüşmelere neden oldu.

Kendilerini alkışlarla taburcu eden sağlık çalışanlarına teşekkür eden Hanife Bayraktar ise, "Hepiniz emeği çok üzerimizde. Hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun.” diye sağlık çalışanları ile vedalaştı.

..:: video ::.. ..:: video ::.. ..:: video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız