1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kalkınma Kooperatifinde Kantoğlu istifa etti
Pazar Kalkınma Kooperatifinde Kantoğlu istifa etti

Pazar Kalkınma Kooperatifinde Kantoğlu istifa etti

S.S 53/ 8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Nihat Kantoğlu, yönetim kurulu başkanlığından düşürüldüğünü ifade ederek, yönetim kurulundan da istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde son yönetim kurulu toplantısında Hasan Banko'nun başkan seçilmesi yönünde alınan karar, mevcut başkan Nihat Kantoğlu’nun yönetim kurulu üyeliğinden de istifasıyla sonuçlandı.

Nihat Kantoğlu başkanlığında ve Hasan Banko ile Metin Kılıç’ın yönetim kurulu üyeliği ile sürdürülen görevlendirmede, son yönetim kurulu toplantısında Hasan Banko başkan seçildi.

Bunun üzerine mevcut başkan Nihat Kantoğlu yaptığı basın açıklamasıyla yönetim kurulu üyeliği görevinden de istifa ettiğini duyurdu.

Kantoğlu yaptığı açıklamada, “Bölgemizde güçlü bir şekilde ayakta kalan, 25 yıldır her kademesinde severek inanarak görev yaptığım kooperatifimizi daha ileriye götürebilmek için son dönemde başkanlık görevini üyelerimizin desteğiyle yürüttüm. Diğer iki yönetim kurulu üyesi tarafından alınan karar doğrultusunda hiç bir gerekçe göstermeden başkanlık görevinden düşürülmüş bulunmaktayım. Bana güvenerek oy veren, başkanlık görevini layık gören değerli üyelerimize, yapılan bu girişimi tasvip etmedim için bugünden itibaren yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
36 Yorum