1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kayağantaş Camii ibadete açılıyor
Pazar Kayağantaş Camii ibadete açılıyor

Pazar Kayağantaş Camii ibadete açılıyor

Pazar kayağantaş Köyü (Sitori) Camii 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanırken Çarşamba günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

A+A-

Yaklaşık 1 yıl önce hizmet veremediği için yıkılarak yerine yenisi yapılan Kayağantaş Köyü Camii, Çarşamba günü hizmete açılacak.

kayagantas4-002.jpg

Köy Muhtarı Abdullah Civelek yaptığı açıklamada, hayırseverlere teşekkür ederek, “Geçen yıl Ramazan ayının bitmesiyle camimizi yıkıp yenisinin inşaatına başlamıştık. Allah’a çok şükür Ramazan gelmeden, yoğun bir çalışma ile de camimizi tamamladık. Bu konuda bize destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Camimiz lojmanıyla beraber 533 bin TL’ye mal oldu. Yaklaşık 138 bin TL borcumuz kaldı. İnşallah yine hayırseverlerimizin katkılarıyla bu borcumuzu da kısa sürede ödemeyi planlıyoruz. Yaklaşık 100 kişinin aynı anda ibadete edebileceği camimizi 9 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00’de ibadete açacağız. Öğle namazının ardından da misafirlerimize ikramlarımız olacak. Sayın Valimiz başta olmak üzere devlet erkanı ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile güzel bir tören düzenlemek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımız davetlimizdir” dedi.

kayagantas1-002.jpg

kayagantas2-003.jpg

kayagantas3-003.jpg

kayagantas5-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız