1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Aslan, İŞKUR çalışanlarını denetledi
Pazar Kaymakamı Aslan, İŞKUR çalışanlarını denetledi

Pazar Kaymakamı Aslan, İŞKUR çalışanlarını denetledi

Pazar'ın köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştiren kaymakam Selçuk Aslan İŞKUR tarafından istihdam edilen ve 4 gözlü köprü çevresinde çevre temizlik hizmetlerinde görevlendirilen işçileri denetledi.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan; Şehitlik, Derinsu ve Başköy köylerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerde Kaymakam Aslan’a İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, il özel idaresi Pazar Şantiye Şefi Halim Erkan ve köy muhtarları Ahmet Hiçyılmaz, Ömer Hacıfazlıoğlu ile Osman Dalyanoğlu eşlik etti.

kaymakam4-005.jpg

Köy ziyaretlerinde Kaymakam Aslan, vatandaşlarla kıraathanede sohbet ederek çay içti. Vatandaşların taleplerini yerinde inceleyen Kaymakam Aslan,  köylerde vatandaşların ilettiği diğer talepleri de değerlendirerek, haklı talepleri idare olarak her zaman hizmet için koşturacaklarını ifade etti.

kaymakam3-005.jpg

Kaymakam Selçuk Aslan,  “Köylerde sorunlarımız asgari seviyelere indirildi. Ancak zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Yapılan yatırımlar hızla yıpranıyor; bakım ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bazen de vatandaşlarımızın müdahaleleri yıpranma sonucunu doğuruyor. Ortaya çıkan haklı ihtiyaçların hızla giderilmesi konusunda yoğun emek sarf ediyoruz. Ancak çok geniş bir yol altyapımız var. Yıllık periyodik ödeneklerle, muhtarlarımızla koordine ederek her tarafa ulaşılmaya çalışılıyor. Köyde birlikte yaşamak zorundasınız. Sorunları kendiniz anlayışla, yardımlaşmayla hızla aşacaksınız; biz de destek olacağız.” şeklinde vatandaşlara uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

kaymakam1-005.jpg

Kaymakam Aslan, köy ziyaretleri sırasında İŞKUR TYÇP kapsamında çevre temizlik hizmetlerinde görevlendirilen gruplardan dört gözlü köprü civarında çalışan personeli de ziyaret ederek kolaylıklar diledi ve görevlerindeki özverili çalışma nedeniyle de çalışanlara teşekkür etti. 

kaymakam2-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum