1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Aslan'dan bir dizi ziyaret
Pazar Kaymakamı Aslan'dan bir dizi ziyaret

Pazar Kaymakamı Aslan'dan bir dizi ziyaret

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, gün içerisinde ilçedeki STK'lara bir dizi ziyarette bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, gün içerisinde ilçedeki STK'lara bir dizi ziyarette bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Pazar kaymakamı Selçuk Aslan, Nakliyeciler Kooperatifi, Şoförler Odası, Minibüsçüler Kooperatifi, Ticaret Sanayi Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Muhtarlar Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.

turan_karahan.jpg

İlk olarak sabah Nakliyeciler Kooperatifi’nden ziyaretleri başlatan Kaymakam Aslan, Başkan Turan Karahan’la bir süre sohbet ettikten sonra Şoförler Odası’nda Başkan Ekrem Kılıç’ın konuğu oldu.

ekrem_kilic.jpg

Minibüsçüler Kooperatifi’nde Başkan İbrahim Bengli’yle bir süre görüştükten sonra Ticaret Sanayi Odası’na geçen Kaymakam Aslan, burada Başkan Neşet Çakır ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ardından Ziraat Odası’na geçen Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, burada da Başkan Nurettin İnce ile bir süre sohbet etti.

nurettin_ince.jpg

Ziyaretlerine öğleden sonra Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile devam eden Kaymakam Aslan burada Başkan Turgut Sağbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

turgut_sagbas.jpg

Başkan Sağbaş, küçük esnafın büyük sıkıntılar yaşadığını ve gelinen noktadan umudu olmadığını ifade ederken, Kaymakam Aslan, küçük esnafın kendi kendine yetmesinin bile ülke için kazanç olduğunu ve ayakları üstünde duran esnafın her anlamda fayda sağlayacağını söyledi.

nihat_kantoglu.jpg

Buradan Tarımsal kalkınma Kooperatifi'ne geçen Kaymakam Aslan, Başkan Vekili Nihat Kantoğlu ile görüştükten sonra günün son ziyaretini Pazar Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdi.

aliriza_avci.jpg

Dernek başkanı Ali Rıza Avcı ve köy muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyaret, karşılıklı sohbet havasında geçti. Kaymakam Selçuk Aslan, muhtarlardan çalışmaları ile ilgili bilgi alırken, muhtarlar da yaşadıkları sorunlar ve projeleriyle ilgili sıkıntılarını dile getirdiler.

ibrahim_begli.jpg

nesetcakir.jpg

fotogaleri.gif
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum