1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Aslan'dan veda yemeği
Pazar Kaymakamı Aslan'dan veda yemeği

Pazar Kaymakamı Aslan'dan veda yemeği

Pazar'dan tayinleri çıkan cumhuriyet başsavcısı, jandarma komutanı ve hava radar komutanı onuruna veda yemeği verildi.

A+A-

Pazar Cumhuriyet Başsavcı Eyüp Göğüş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erol Büyüktopçu ve Hava Radar Komutanı Üsteğmen Muhammet Uzun onuruna, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan tarafından veda yemeği verildi.

Yemeğe İlçe Garnizon Komutanı Ömer Kodaman, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Pazar’da görev yapan hakim ve savcılar katıldı.

veda1.20130626145829.jpg

Kaymakam Selçuk Aslan Pazar Öğretmenevi’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Söze farklı vesilelerle Allah yolumuzu tekrardan kesiştirsin diyerek başlamak istiyorum. Gitmekte kalmakta her zaman için zor. Hepimiz tayinci insanlarız. Bu anlamda belki bir kısmımız ilk defa görev alıyor. Çiçeği burnunda hakim arkadaşlarımız var. Onlara ilçemize hoş geldiniz diyorum. Bir kısmımız daha tecrübeliyiz; birkaç defa yer değiştirdik. Bir coğrafyaya geliyorsun, o coğrafyanın pek çok şeyini kader olarak görüp hissediyorsun, yaşıyorsun, paylaşıyorsun; ister istemez o toplumun oradaki o topraklardaki insanlarıyla bir özdeşleşme, bir duygusal yakınlık kuruyorsun. Oradan koparken de bir parçan koparak gidiyorsun. İnşallah hepsinin yolu bahtı açık olur; sevdikleriyle, eşleriyle, evlatlarıyla sağlıklı başarılı bir ömür kendilerini bekler gittikleri yerde. Aynı mutluluğu yakalamaları en büyük temennimizdir. Ben kendilerine ilçemize vermiş oldukları çok değerli hizmetleri nedeniyle teşekkür etmek istiyorum Pazar halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Yolları bahtları açık olsun diyorum."

Programın sonunda, Kaymakam Aslan tarafından tayinleri çıkan Başsavcı Eyüp Göğüş ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erol Büyüktopçu’ya sunmuş oldukları hizmet ve katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı.

veda2.20130626145847.jpg

veda3.20130626145905.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum