1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR KAYMAKAMI ASLAN'IN TEOG HASSASİYETİ
PAZAR KAYMAKAMI ASLAN'IN TEOG HASSASİYETİ

PAZAR KAYMAKAMI ASLAN'IN TEOG HASSASİYETİ

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, yaklaşan TEOG sınavları öncesi okullara ziyaretlerini sıklaştırarak durum değerlendirmesinde bulunuyor.

A+A-

Kaymakam Selçuk Aslan Pazar Hüseyin Sarıoğlu İlkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti. Kaymakam Aslan, 8/A sınıfında öğrencilerle birlikte kitap okudu. Devamında 8/B ve 6/A sınıflarını da ziyaret eden Kaymakam Selçuk aslan, 29 Nisan’da yapılacak TEOG sınavı hakkında öğrencilerle görüşerek, “Daha başarılı olmamız için almamız gereken yol var. Sınava sayılı gün kaldı. Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırıcı müdahaleleri belirleyip, uygulayabilmek mutlaka olumlu katkılar sunacaktır. Eğitim öğretim yılı boyunca gerek dersler, gerek sosyo-kültürel faaliyetler gerekse de sınavlara hazırlıklar konusunda ilçemizin tüm eğitim paydaşlarının, samimi olarak çaba gösterdiğini görmek mutluluk verici olmuştur. Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma(RENK) konusunda örnek bir çabanın bıkmadan gösterilmesi, tüm okullarımızda buna öncülük eden, emek veren öğretmenlerimizin gayretleri mutlaka takdir edilecek.” dedi.

kaymakam5.20150422133853.jpg

Kaymakam Aslan, Hüseyin Sarıoğlu okulunun içinde katlarda uygulanan Çanakkale Zaferi köşesi ve temsili Pazar köşesinin tasarım ve mana dolu güzelliği nedeniyle tebriklerini iletti. Okul ziyaretinde Kaymakam Selçuk Aslan sınıflarda öğrencilerle gelecek planlaması ve okudukları kitap tercihleri konusunda keyifli bir sohbette bulundu. Okul Müdürü Metin Terzioğlu’ndan okulun genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Aslan, öğretmen ve öğrencilerin başarılarının devamı dileklerini iletti.

kaymakam4.20150422134032.jpg

kaymakam3.20150422134110.jpg

kaymakam2.20150422134120.jpg

kaymakam1.20150422134131.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum