1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı göreve başladı
Pazar Kaymakamı göreve başladı

Pazar Kaymakamı göreve başladı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinden Pazar Kaymakamlığı'na atanan Ümit Hüseyin Güney, görevine bugün itibariyle başladı.

A+A-

Artvin’in Arhavi ilçesi doğumlu olan Ümit Hüseyin Güney, Pazar’da güzel hizmetler yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Kendisinin de Karadenizli olması nedeniyle uyum sorunu yaşamadan devlet ciddiyeti içerisinde, halk ile iç içe hizmet vereceklerini kaydeden Güney, Pazar’ın gelişmesi için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışacağını ifade etti.

Pazar kaymakamlığı’na atanan Ümit Hüseyin Güney, 1975 yılında Artvin'in Arhavi ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini sırasıyla Güngören Köyü İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Arhavi Lisesi’nde tamamladı.

1993 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni 1997 yılında tamamlayan Güney, Ankara Barosuna bağlı olarak Ankara Adliyesinde Avukatlık stajını bitirdi.
23285
1998 yılında girdiği Kaymakamlık sınavını kazanarak Trabzon Kaymakamı adayı olarak göreve başladı. Staj devamında 10 ay süreyle İngiltere’nin Londra şehrinde lisan ve yönetim alanında eğitim gördü. Milli Güvenlik Akademisinde Kamu Diplomasisi Kursu aldı.

Sırasıyla Trabzon-Maçka, Sivas-Şarkışla ve Kırıkkale-Çelebi ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi dalında Yüksek Lisans yaptı. Tezini "Kırsal Kalkınma ve Köykent" konusunda hazırladı. Askerliğini Konya Personel Okulu ve Uşak Askerlik Şubesinde personel asteğmen olarak yaptı. Konya' nın Taşkent İlçesinde 2,5 yıl, Van ili Saray ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra Ekim 2006 kararnamesiyle 28/10/2006 tarihinde Sivas’ın Yıldızeli kaymakamlığına atanan Kaymakam Hüseyin Güney İngilizce biliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum