1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Terzi'den başarıya plaket
Pazar Kaymakamı Terzi'den başarıya plaket

Pazar Kaymakamı Terzi'den başarıya plaket

Pazar'da eğitim konusunda 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başlarken Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi kurum müdürlerine başarı belgesi verdi.

A+A-

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında 2018-2019 eğitim-öğretim yılı içerisinde gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu Müdürü Mustafa Duran, Aktepe İlk ve Ortaokulu Müdürü Ömer İlhan Altun, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hamza Okumuş, Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Canca, Vali Erdal Ata İlk ve Ortaokulu Müdürü Saygün Yanılmaz, Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulu Müdürü Mustafa Kaptan ve Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Fatma Özyanık Dereci 'ye başarı belgesi verildi.

egtm1-002.jpg

Kaymakam Terzi, iyi bir eğitimin, toplumların geleceğine yatırım olduğunu ifade ederek, bu anlamda Pazar’da 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında başlatılan çalışmaların takdire şayan olduğunu söyledi.

Eğitim kurum müdürlerinin çalışmalarıyla ilçenin eğitimine katkı sunduklarını kaydeden Kaymakam Ayhan Terzi kendilerini tebrik ederek başarı belgelerini verdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum