1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Terzi’den içme suyu uyarısı
Pazar Kaymakamı Terzi’den içme suyu uyarısı

Pazar Kaymakamı Terzi’den içme suyu uyarısı

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, yaz aylarında yaşanan içme suyu eksikliği ile ilgili grup sularının olduğu bölgelerde incelemelerde bulundu.

A+A-

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, İl Genel Meclis Üyeleri Rasim Çorbacı ve Recep Üst İle birlikte Boğazlı, Ortayol, Papatya, Sivritepe, Topluca, Uğrak ve Yemişli köylerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Tomaslı grup içme suyu hattında, bağlı depolarda ve Uğrak köyünde bulunan su arıtma tesisinde incelemelerde bulunarak İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu ve Mühendis İsmail Hakkı Topçu 'dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

su12.jpg

Tamamen su dolu olan depoların temizliğinin muhtarlar tarafından belirli periyotlarla yapılarak hijyene önem verilmesini isteyen Kaymakam Terzi, yaz aylarının kurak geçme olasılığının göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için içme suyu ile bahçe sulamamalarını istedi.

su4-005.jpg

Kaymakam Terzi daha sonra İl Genel Meclis Üyesi Recep Üst ile birlikte Boğazlı, Dernek, Derebaşı, Hamidiye, Irmak, Irmakyeniköy, Sahilköy, Sessizdere, Topluca, Yemişli köyleri ile Ocak mahallesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Handağı grup içme suyu hattında ve bağlı depolarda incelemelerde bulunarak Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Maksut Bursa ve Mühendis İsmail Hakkı Topçu'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

su2-006.jpg
 
Suyun kaynağına kadar giden Kaymakam Terzi, gelen suyun şu an için depoları tamamen doldurduğunu fakat yaz aylarının kurak geçme ihtimaline karşı vatandaşlardan su kullanımı konusunda duyarlı olmalarını istedi.

su3-006.jpg

su1-007.jpg

su11.jpg

su10.jpg

su9-001.jpg

su12-001.jpg

su7-002.jpg

su6-003.jpg

su5-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum