1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kooperatif Düğün Salonunda korkutan çöküntü
Pazar Kooperatif Düğün Salonunda korkutan çöküntü

Pazar Kooperatif Düğün Salonunda korkutan çöküntü

Pazar Kocaköprü Mevkiinde hizmet veren Kooperatif Düğün Slonu'nunda çöküntü yaşandı.

A+A-

Pazar 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ait çok amaçlı binanın çatı katı, yağan aşırı karın ağırlığına dayanamayarak çöktü.

kooop1.jpg

2 gün önce aşırı kar yağışı nedeniyle çatısı çöken binada bugün akşam saatlerinde yaşanan yeni çöküntü ile düğün salonu bölümü ağır hasar gördü.

koop.jpg

Kooperatif yönetimince yapılan açıklamada, binanın çatısının çöktüğü ifade edilirken, çevredeki insanların zarar görmemesi için gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

dgn.jpg

Binanın sigortalı olduğu için maddi bir kayıp olmadığı belirtilen açıklamada, kısa sürede daha konforlu ve kullanışlı bir düğün salonu inşa edileceği kaydedildi.

koop1-010.jpg

Hiçbir düğünün iptal edilmeyeceği ve binanın alt kısmında depolanan gübrelerin dağıtımında da bir sıkıntı yaşanmayacağı ifade edilen açıklamada, gerekli hukuki başvuruların yapıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum