1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kooperatifinde 23 işçi sendika değiştirdi
Pazar Kooperatifinde 23 işçi sendika değiştirdi

Pazar Kooperatifinde 23 işçi sendika değiştirdi

Kongre süreçleriyle gündeme gelen Pazar 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde bu kez sendika erozyonu yaşandı. 27 işçiden 23’ü sendika üyeliklerini değişti.

A+A-

10 Bin’e yakın üyesiyle bölgenin önemli kuruluşlarından olan Pazar 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde çalışan ve TÜRK-İŞ’e bağlı TEZ-KOOP-İŞ Sendikasına üye 27 işçiden 23’ü istifa ederek yine TÜRK-İŞ’e bağlı KOOP-İŞ Sendikasına kayıt yaptırdı.

koop1-007.jpg

Adnan Beyaz, Devrim Bakoğlu ve Deniz Sekman öncülüğündeki işçiler ile KOOP-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Haydar Boğuşli bugün Pazar'da bir araya gelerek anlaşmaya vardı.

İstifalarını veren işçiler daha sonra Kooperatif binasında gerçekleşen törenle KOOP-İŞ Sendikasına geçti.

koop2-006.jpg

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KOOP-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Haydar Boğuşli, Pazar 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde çalışan ve Tez-Koop İş Sendikasına kayıtlı bulunan 27 işçiden 23’ünün KOOP-İŞ sendikasına geçtiğini ifade ederek, “Pazar Kalkınma Kooperatifinde çalışan 27 işçiden 23’ü KOOP-İŞ Sendikasına üye olarak bundan sonra bu çatı altında çalışmaya devam edecekler. Bugün burada işçilerimizin müracaatı üzerine hazır bulunduk ve 23 işçi Türk İş’e bağlı Tez-Koop İş Sendikasından yine Türk-İş’e bağlı Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası KOOP-İŞ’e geçtiler. Herkese hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum