1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar köyler arası futbol şenliği 11
Pazar köyler arası futbol şenliği 11

Pazar köyler arası futbol şenliği 11

Pazar 3. Spor şenlikleri kapsamında düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının 11. gününde 4 karşılaşma yapıldı. İlk çeyrek finalist takım belli oldu.

A+A-

NİHAT YALINKILIÇ
NACİ GÜVEN

Kaymakamlık ve belediye tarafından organize edilen Pazar 3. Spor Şenlikleri kapsamında Pazarspor Suat Karabekir Spor Eğitim Merkezinde devam eden köyler arası futbol turnuvasının 11. gününde 6 karşılaşmadan 4'ü oynandı.

Bu karşılaşmalar sonucunda geçen yılın şampiyonu Suçatı köyü bu turnuvada da gurup maçlarında hiç yenilmeden birinci olarak tamamladı ve çeyrek finale yükselen ilk takım oldu.

21 Mayıstan bu yana devam eden turnuvada grup karşılaşmalarının sonuna yaklaştıkça iddiası kalmayan takımlar turnuvaya veda ederken, iddiası devam eden takımlar arasındaki karşılaşmalar çekişmeli ve heyecanlı geçmeye başladı.

09:00TOPLUCA-YEMİŞLİSAHİLKÖY5-3
10:00IRMAKKOCAKÖPRÜ3-0
11:00MERDİVENLİBALIKÇI2-19
13:00SUÇATI-DERİNSUAKMESCİT3-0
14:00HANDAĞIIRMAKYENİKÖY3-5
15:00SİVRİKALEDAĞDİBİ6-8





Akmescit köyü ve Tektaş köyünden sonra bugün de Kocaköprü köyü müsabakaya çıkmayarak turnuvaya veda etti.

Topluca-Yemişli karması ile Sahilköy arasında oynanan günün ilk müsabakasını Topluca-Yemişli köyleri karması Kamil, Azem (2) ve Gökhan'ın (2) attığı gollerle 5–3 önde tamamladı. Sahilköy'ün gollerini ise Ömer (2) ve Recep kaydetti. Bu karşılaşma ile Topluca-Yemişli karması 15 puan ve 20 averajla grup maçlarını tamamlamış oldu. 8 Haziran Pazartesi oynanacak karşılaşmalarla D grubundan yarı finale kalacak takımlar belli olacak.

Günün ikinci karşılaşması Irmak köyü ile Kocaköprü köyü takımları arasında idi. Kocaköprü köyü müsabakaya çıkmayınca karşılaşmayı hükmen 3–0 Irmak köyü takımı kazanmış oldu.

Üçüncü karşılaşma ise Merdivenli köyü ile Balıkçı köyü arasında oynandı. Bu karşılaşma aynı zamanda turnuvanın en gollü müsabakası oldu. Balıkçı köyü takımı19–2 'lik farklı skor ile maçı kazanırken golleri Kazim, Erdal (2), Halim (2), Akif (4), Ahmet (3), Ali (2), Emre (4) ve Recep kaydetti Merdivenli Köyünün iki golünü ise Soner ve Ömer attı. Balıkçı köyü son maçını 8 Haziran Pazartesi günü Irmak köyü ile oynayacak. Bugünkü maçlardan sonra gruptaki en iyi averaja sahip olan Balıkçı köyü takımı çeyrek finalın favorileri arasında yer alıyor.

Suçatı-Derinsu karması ile Akmescit köyü arasında oynanması gereken müsabaka ise Akmescit Köyünün turnuvaya veda etmiş olmasından dolayı oynanamadı.

Böylece, B grubunun favorisi ve geçen yılın şampiyonu olan Suçatı-Derinsu ekibi karşılaşmayı hükmen 3–0 kazanmış oldu. Grup karşılaşmalarını namağlup olarak tamamlayan Suçatı-Derinsu ekibi grubun lideri olarak çeyrek finalist oldu.

Günün diğer karşılaşması Handağı köyü ile Irmak Yeniköy arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Irmak Yeniköy takımı 5–3 önde tamamladı. Golleri Handağı köyü adına Hızır (2) ve Muhammet atarken, Irmak Yeniköy adına ise Hasan (2), Bayram (2) ve Kerim (K.K.) attı. Irmak Yeniköy ekibi son maçını 8 Haziran Pazartesi günü Şentepe-Yücehisar karması ile oynayacak.

Günün son karşılaşması ise Sivrikale köyü ve Dağdibi köyü arasında oynandı. Karşılaşmayı Dağdibi köyü ekibi 8–6 önde tamamladı. Dağdibi köyünün gollerini Hasan (2), Hamza (3) ve Kadir (3) kaydetti. Sivrikale köyünün gollerini ise İbrahim, Namık (4) ve Hasan attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum