1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Köyler arası futbol şenliği 3
Pazar Köyler arası futbol şenliği 3

Pazar Köyler arası futbol şenliği 3

Pazar 1. Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında oynanan köyler arası futbol maçlarının 3. gününde de büyük heyecan vardı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar 1. Spor şenlikleri kapsamında düzenlenen köyler arası futbol müsabakalarında heyecan devam ediyor. 3'üncü gün müsabakalarında havanın sıcak olması oyuncuların performansını etkiledi.
İlçe Kaymakamlığınca organize edilen futbol müsabakalarının üçüncü gününde de 4 maç vardı.

Günün ilk karşılaşması Aktaş ile Irmak Yeniköy arasında oynandı.

Irmak Yeniköy Dursun Ali’nin attığı gol ile Aktaş’ı 1-0 mağlup etti.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Subaşı Köyü son dakikada bulduğu golle Akmescit köyünü 3-2 mağlup etmeyi başardı. Subaşı köyünün gollerinin üçü de Emrah’tan geldi.

Akmescit Köyünün 2 sayısını ise D. Ali kaydetti.

Üçüncü karşılaşmada ise Ocak Köyü Dernek Köyünü 5-1 mağlup etti. Bu karşılaşmada Ocak Köyünün 6 topu da direkten dönerken golleri Bahadır, Erbil, Mustafa, Oğuz (2) attı.

Dernek Köyünün tek sayısını ise sadık kaydetti. Günün 4. ve son karşılaşması Kuzeyce Köyü ile Sahil Köy arasında oynandı. Maçı Sahil Köyü 8-2 kazandı.

Sahil Köyü’nün gollerini Muharrem (3), Recep (3), Ömer, İbrahim atarken, Kuzeyce Köyünün gollerini de Mustafa ve Resul attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum